lupa

Власний маєток: Must have інструментів для полегшення побуту

12 квітня 2023

Коли покупка маєтку вже позаду, а його облаштування тільки планується, кожен господар знає, що без якісного інструменту не обійтись. Більш того, приватний будинок – це місце, в якому робота знайдеться в будь який час. Тут тобі і гілки в саду обрізати, і плитку підрівняти, і газон покосити і літню альтанку облаштувати. Тож який інструмент варто придбати вже зараз, якщо ви вже стали щасливим власником маєтку?

 

Ланцюгова пила

 

Ланцюгова пила – це інструмент, призначений для обрізання та розпилювання дерев та деревних матеріалів на ділянці або дачі. При виборі такого інструменту для маєтку важливо звернути увагу на наступні характеристики:

  • Потужність – зазвичай вона коливається від 1,5 до 3,5 кВт.
  • Довжина шини - обирайте за розміром деревини, яку плануєте пиляти. Шини можуть бути завдовжки від 30 до 50 см.
  • Вага пили – для домашнього використання краще обирати легкі та компактні моделі.
  • Тип живлення – існують бензинові, електричні та акумуляторні пили. Ми радимо звернути увагу саме на акумуляторні моделі, такий інструмент забезпечить вам більшу мобільність. Акумуляторна пила дозволяє виконувати роботи навіть в важкодоступних місцях без прив’язки до джерела живлення.

Вага інструменту має важливе значення, якщо за насадженнями доглядатиме тендітна особа чи людина похилого віку. Зазвичай для таких людей краще пасує акумуляторна або легка мережева пилка, наприклад CROWN CT15165. Незважаючи на своє індустріальне позиціонування, ця пилка легка в управлінні, відносно невелика, але потужна та витривала.

Вибравши відповідну ланцюгову пилку для дому, не забувайте про безпеку: завжди використовуйте інструкцію, надягайте захисні окуляри та рукавички, не працюйте в одязі з довгими рукавами.

 

Газонокосарка або триммер

 

Вибір газонокосарки для заміського будинку залежить від кількох факторів: площі газону, частоти використання, зберігання та догляду за інструментом. Правильно підібрана газонокосарка допоможе вам підтримувати гарний та доглянутий вигляд газону на заздрість всім сусідам.

Газонокосарки бувають електричні, бензинові та акумуляторні.

Електричні газонокосарки підходять для невеликих газонів до 500 кв. Вони працюють від електричної мережі та можуть бути з проводом або без.

Бензинові газонокосарки крім видалення трави також дозволяють прибирати сміття та дефекти з газону. Вони підходять для будинків із великою територією. Тож якщо ви власник великої території, то цей варіант для вас.

Акумуляторні газонокосарки легкі та компактні, їм не потрібна електрична розетка і вони не виділяють вихлопних газів. Але вони зазвичай підходять лише для маленьких газонів із площею до 300 квадратних метрів.

Основні характеристики, на які потрібно звернути увагу при виборі газонокосарки, це потужність двигуна, ширина скошування, регулювання висоти косіння і розмір коліс.

Газонокосарки ТМ DWT працюють від мережі та мають регулюванні висоти, що є важливим в умовах не вирівняної ділянки, або наявності каміння.

Ще один помічник у догляді за газоном – це триммер. Навіть якщо ви маєте газонокосарку, без мотокоси - не обійтись. Цей інструмент використовується для обрізання трави та інших рослин на присадибній ділянці. Зазвичай він складається з електричного або бензинового двигуна, до якого приєднується спеціальна насадка з гострими лезами або ниткою. Для вибору моделі слід звернути увагу на потужність, довжину ручки, вагу і зручність в роботі. Серед кращих представників цього інструменту DWT BFS43-42 та DWT BFS52-42. Це бензинові тримери, що дозволять скосити насадження будь-якої висоти у будь-якому куточку ділянки.

 

Мийка високого тиску

 

Мийка високого тиску – це ваш надійний помічник у боротьбі з брудом на різних поверхнях. З її допомогою ви зможете позбавитись від від бруду, пилу, моху та інших забруднень. Вона може використовуватися для очищення, доріжок, балконів, садових меблів, фасадів будівель і т.д.

Основними характеристиками мийки високого тиску є потужність та тиск води. Потужність може змінюватись від 1000 до 4000 Вт, а тиск - від 100 до 200 бар. Також варто звернути увагу на довжину шланга та наявність додаткових насадок, які дозволяють ефективніше очищати різні поверхні.

Легкі та компактні моделі зручніші у транспортуванні та використанні, особливо якщо вам потрібно часто переміщати мийку з місця на місце. Потужна та зручна у використанні мийка CROWN CT42025 стане найкращим девайсом для миття даху, споруд, доріжок або авто.

 

Зварювальний апарат

 

Зварювальний апарат також варто мати в арсеналі інструментів у власному маєтку. Він допоможе побудувати або полагодити металевий паркан та інші металеві конструкції на вашій ділянці.

При виборі необхідно враховувати основні характеристики, такі як тип зварювання, максимальна сила струму, тип електрода, напруга, розміри і маса апарату. 

  •     Тип зварювання залежить від матеріалу з ким ви будете працювати. Наприклад, для зварювання алюмінію необхідний апарат TIG.
  •     Максимальна сила струму може змінюватись в залежності від типу зварювання і товщини матеріалу.
  •     Тип електрода також залежить від матеріалу. Наприклад, електроди для зварювання чавуну відрізняються від електродів для зварювання сталі.

Перед покупкою радимо звернутись за консультацією до наших спеціалістів, які допоможуть вам обрати оптимальний варіант під ваші завдання та потреби.

Інвертор постійного струму MMA-200 S MINI від DWT – це ідеальне рішення для побутового клопоту. Він компактний, легкий та безпечний, - наче створений для приватних потреб.

 

Додатково

 

Окрім всього вищесказаного радимо придбати у власний маєток не лише електричний і акумуляторний інструмент, а також:

  •     Набір викруток для роботи з різними типами шліців.
  •     Набір торцевих головок
  •     Декілька молотків різного розміру
  •     Мультитул
  •     Ключі для гайок та болтів різних розмірів
  •     Рулетку

Тож робота у власному маєтку з рутинних обов'язків може перетворитися на захоплююче заняття. Досить завчасно зібрати комплект необхідних інструментів, і ваш будинок буде відмінно виглядати в будь-який час року.

Бажаємо вдалих покупок!

 

 

Товари з цієї статті: